RSS

Revista IUVENTA, numărul 9, iulie 2012

31 iul.

Lansăm astăzi numărul 9 al Revistei IUVENTA, care ridică problema demnității și jocului de principii și valori, țesut în relațiile interumane.

Prin lectura articolelor revistei, cititorii sunt invitați să mediteze asupra demnității într-o manieră duală, între concept și practică, între riscuri și avantaje. Paginile revistei includ și un deosebit interviu pe tema “Cultura japoneză”, nuvela “Cină în trei” și poezii din secțiunea “Compoziția frumosului”.

“În ciuda neliniștii societale care s-a abătut asupra României, iată că mai sunt tineri ce se îngrijesc să construiască idei, să citească, să scrie, să dezbată. Am mers de data aceasta pe o temă care poate indigna imoraliștii, și anume demnitatea umană, deoarece credem în principii și rolul lor pentru a potoli bestiile din noi. Nu am refuzat nici să vorbim despre mediocritatea care stăpânește multe minți și comportamente. Suntem convinși că o societate deschisă se formează în timp, printr-o cultură susținută și inovată. Vă invităm să citiți articolele din acest nou număr.”

Revista poate fi citită AICI.

 

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: